Tilbage til Debat

Debatten om Skole og SFO grunden

Skriv dit indlæg eller kommentar til de nye boliger på skolegrunden og SFO-grunden.

2 kommentarer

  • Ulla Nygaard on 15/05/2018 at 09:34
  • Svar

  Det var super lækkert med det store fremmøde og den livlige debat på borgermødet 7. maj 2018 om nye boliger på skole-grunden og SFO-grunden i Lellinge.
  Lokalplanforslaget er i offentlig høring frem til 31. maj, og frem til denne dato kan alle kommentere og komme med indsigelser. De skal sendes til Køge Kommune på mailadresse tmf@koege.dk.
  Du er velkommen til at offentliggøre dit indlæg her.
  I løbet af maj vil beboerforeningens bestyrelse sende kommentar og forslag til lokalplanforslaget, og det offentliggør vi også her på hjemmesiden.

  • on 29/05/2018 at 11:23
  • Svar

  Beboerforeningens bestyrelse har sendt høringssvar til Køge Kommune til lokalplanforslaget om nye boliger på skolegrunden og SFO-grunden. Vi foreslår, at der ind mod naboerne til skolegrunden mod syd kun på bygges i én etage og uden vinduer mod syd. Det vil give mulighed for at bygge fire mindre boliger i én etage og dermed få en varieret boligstørrelse og en varieret beboersammensætning. Desuden foreslår vi, beplantning i skel mod naboerne på begge byggegrunden etableres eller genetableret i fuld højde, altså 1,80 meter.

  Du kan læse hele vores høringssvar her.

Skriv et svar

Your email address will not be published.