Tilbage til Debat

Debatten om Skole og SFO grunden

Skriv dit indlæg eller kommentar til de nye boliger på skolegrunden og SFO-grunden.

2 kommentarer

  • Ulla Nygaard on 15/05/2018 at 09:34
  • Svar

  Det var super lækkert med det store fremmøde og den livlige debat på borgermødet 7. maj 2018 om nye boliger på skole-grunden og SFO-grunden i Lellinge.
  Lokalplanforslaget er i offentlig høring frem til 31. maj, og frem til denne dato kan alle kommentere og komme med indsigelser. De skal sendes til Køge Kommune på mailadresse tmf@koege.dk.
  Du er velkommen til at offentliggøre dit indlæg her.
  I løbet af maj vil beboerforeningens bestyrelse sende kommentar og forslag til lokalplanforslaget, og det offentliggør vi også her på hjemmesiden.

 1. Beboerforeningens bestyrelse har sendt høringssvar til Køge Kommune til lokalplanforslaget om nye boliger på skolegrunden og SFO-grunden. Vi foreslår, at der ind mod naboerne til skolegrunden mod syd kun på bygges i én etage og uden vinduer mod syd. Det vil give mulighed for at bygge fire mindre boliger i én etage og dermed få en varieret boligstørrelse og en varieret beboersammensætning. Desuden foreslår vi, beplantning i skel mod naboerne på begge byggegrunden etableres eller genetableret i fuld højde, altså 1,80 meter.

  Du kan læse hele vores høringssvar her.

Skriv et svar

Your email address will not be published.