Tilbage til Beboerforeningen

Indmeldelse

Bliv medlem af Lellinge Beboerforening

Hvis du bor i Lellinge, eller har interesse for vores landsbysamfund, opfordrer vi dig til at blive medlem af Lellinge Beboerforening. Vi arbejder for at bevare og udvikle vores lille samfund som en del af Køge kommune, og vi bliver stærkere jo flere medlemmer vi er.  Det koster kun 125 kr. om året pr. person.

Medlemskab af Lellinge Beboerforening er personligt, og alle i husstanden kan være medlem . Du kan melde dig ind ved at udfylde formularen herunder.

Kontingentet til beboerforeningen i 2022 er kun kr. 125,-  pr. person og kr. 100,- pr. person for pensionister.

Kontingentet kan indbetales med

  • Mobil Pay 46450 (brug din adresse eller medlemsnummer som reference)
  • Netbank, reg. nr. 1436 konto 8975 888 690 i Nordea (brug din adresse eller medlemsnummer som reference)

Betalingsfristen for fornyelse af kontingentet 2023 er 1. feb. 2023, men vi optager også nye medlemmer gennem hele året.

Som medlem bliver du en del af fællesskabet, der vil bevare og udvikle vores landsbysamfund. Du kan deltage i vores årlige generalforsamling, som holdes i november måned, og du vil løbende få nyhedsbrev på mail om vores aktiviteter.

Udfyld og send formularen herunder. Vi bruger dine personlige oplysninger udelukkende til medlemsadministration, kontingentopkrævning og udsendelse af nyhedsbrev. Ingen personlige oplysninger bliver videregivet til tredjemand.

Send en mail til kasserer@ditlellinge.dk med navn, adresse, email og evt. telefon nr.