Lektiecaféen

Lektiecafeen er et åbent og frivilligt tilbud til de skoleelever, som har behov for og lyst til en hjælpende hånd til lektierne. Den er et tilbud til alle børn lige fra 0. klasse til gymnasie- og handelsskoleklasserne – uanset om du bor i Lellinge eller ej. Alle er velkomne.

Lektiehjælpen finder sted på Lellinge SFO, og du kan regne med at læse lektier i hyggelige og trygge rammer. Du bestemmer selv, hvilke fag du vil have hjælp til. Dine forældre er også velkomne til at besøge lektiecafeen.

Lektiehjælperne

Lektiehjælperne i lektiecaféen er frivillige voksne fra Lellinge. Det er ildsjæle, som brænder for at gøre vejen til uddannelse lettere.

Tid og sted

Torsdage kl. 16.00-18.00 på Lellinge SFO.

Kontakt

Kunne du godt tænke dig at være frivillig, vil du vide mere om lektiehjælpen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lotte Speiermann på tlf. 38 33 55 51, eller du kan bruge formularen herunder.

Det er vigtigt at understrege, at det ikke drejer sig om, at du som frivillig skal undervise børnene. Du skal blot fungere som støtte, hvis de har brug for hjælp, og du skal sørge for, at det bliver hyggelige og trygge rammer, børnene og de unge kan komme og lave deres lektier i.

Seneste nyheder fra lektiecaféen:

    Kontaktformular

    Fejl: Kontaktformular ikke fundet.