Tilbage til Institutioner

Daginstitutionen Skovsneglen

Skovsneglen er en integreret institution for børn i alderen 0-6 år. I Skovsneglen er der stort fokus på udeliv. I institutionen er man ude hver dag og gerne hele dagen. Skoven benyttes, som en del af den daglige leg og læring. Børnene får derfor masser af frisk luft og bevægelse, hvad enten man er i skoven eller på Skovsneglens dejlige naturinspirerede legeplads. I Skovsneglen lægges der vægt på rytmer og genkendelighed i løbet af dagen, ugen og året. Der er in institutionen en række tilbagevendende aktiviteter i løbet af året, som både børn og voksne ser frem til med glæde.

I Skovsneglen er der er god mulighed for at påvirke institutionens rammer og retning. Skovsneglen er placeret i Lellinge tæt ved Køge. Institutionen ligger i naturskønne omgivelser klods op af skoven, så her har vi ingen kedelig bustransport for at komme til skoven.

Institutionen er lille lukrativt tilbud, og kan derfor tilbyde noget andet end de store institutioner i området. I skovsneglen arbejder forældre, medarbejdere og bestyrelse tæt sammen for at skabe de bedste rammer for børnene.

Adresse

Skovbørnehaven Skovsneglen
Markledet 20, Lellinge
4600 Køge
Tlf. 56870055

Læs mere på Skovsneglens hjemmeside: www.skovsneglen-lellinge.dk